24 Ekim 2009 Cumartesi

Real Madrid Steven Gerard'ı İstiyor


Florentino Perez'in yazın almayı düşündüğü oyuncuların listesinin ilk sırasında Steven Gerard olduğunu söyleniyor.

Normal bir oyuncu olsaydı Madrid ister , Madrid alır kanunu gerçekleşirdi ama Steven Gerard gibi bir bayrak adamında işleri çok zor.Aslında bakarsanız bence Steven Gerard'ı istemeleri bile Liverpool'a karşı yapılmış bir saygısızlıktır.Asla yazmasa da takımın bayrak adamını transfer etmeye çalışmak bence o takıma karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Puyol , John Terry , Totti gibi kişilerde istendi hala da isteniyor ama hiçbirisi gemisini terk etmedi.Liverpool'dan başka takım görmeyen Steven Gerard'ın da bu kaideyi bozcağını zannetmiyorum çünkü Gerard takımını para için satabilecek bir oyuncuya benzemiyor.Liverpool satarsa başka ama Liverpool satarsa da başkan ve yöneticilerin bir daha o stada girmesi zor gözüküyor.

Kısacası Fm tabiriyle Florentino Perez başka oyunculara baksa daha iyi olacak.

4 yorum:

  1. Real'in bu yaptığı senin dediğin gibi de terbiyesizlik ama avuçlarını yararlar zaten Gerard'ı anfield dan kimse ayıramaz !

    YanıtlaSil
  2. Bende senin gibi düşünüyorum ama futbolda ne olacağı belli olmaz.Tarih asla takım değiştirilmez denen oyuncularla dolu ha ama Gerard giderse gerçekten çok süpriz bir transfer olur.

    Herşeyi geçersek Gerardsız Liverpool'un pek bişey yapabileceğini sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  3. filorentina perez şaşırmış olmalı, liverpool'un kalbi olan bir adamı almaya çalışmak bir cinayetten daha beterdir. Bence hemen bu karardan vazgeçse iyi olur...

    YanıtlaSil
  4. Filorentino perez gerçekten delirmiş olmalı. LİVERPOOL'un kalbi olan bir adamı almaya kalkmak işlenmiş en büyük cinayetten beterdir. bence bu karardan hemen vazgeçse iyi olur.

    YanıtlaSil