20 Ekim 2009 Salı

Antipatik Olarak Kazanç Beklemek


Eğitim gördüğümüz bölüm itibariyle kazanç nasıl sağlanır ve bunun gibi ticari konular hakkında az çok bi kulak dolgunluğum var.

Eğer bir işletme bir işten kazanç bekliyorsa ilk önce müşterilerin gönlünü hoş tutmalı ve onların müessese için herşey anlamına geldiğini bilmeli.Kalkıp 2-3 lira kar için müşterinin gözünde antipatik olursan o işten bi hayır gelmez.Bunu hayatımızda da yaşamışızdır 10 krş eksik diye su vermeyen bakkal , 22 tl lık malı 20 tl ye vermeyen satıcı gibi

Evime gelmişim yorgunum saat zaten olmuş 20:00 ama hiçbiri umurumda değil sevinçliyim çünkü şampiyonlar ligi maçı var.Kimin maçı var diye internete bakayım dedim ve acı gerçek yüzüme vuruldu.Bugün maç yokmuş ! Neden çünkü D-Smart alacağız.Yoksa sadece inanılmaz güzel (!) futbol oynayan Beşiktaş ve rakiplerinin maçlarını seyredebilirmişiz.

Benim de her futbolsever gibi televizyonumda kaliteli maç seyretme hakkım var ama Aydın Doğan illa o 2 paralık şeyi bize kakalayacak niye kar yapacak başlayayım onun karına !Almıyorum izlemiyorum artık insanlar aptal değil internet diye bişey var açarım steam'den izlerim en azından Emre Tilev veya İlker Yasin olmaz !

Uefa Avrupa Liginin haklarını aldılarda ne oldu ? Şimdi insanlar izlesin diye kablolu kanallarda yayınlatmak için kendi kanallarında yayınlatıyor neden çünkü insanlar izlemiyor.Gerçek anlaşılsın artık insanlar zaten ayda 80 lira digiturk'e veriyorlar bide kalkıp sırf 2-3 kıytırık maç için D-Smart'a vermezler.

Daha ne methiyeler yazarım ama gerçekten bi anlamı yok inşallah yayın ihalesini yine Digiturk'e kaptırırlarda 2-3 maç için böyle antipatik olmaya devam ederler .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder