6 Ekim 2009 Salı

Kaan Kural Etkisine Sahip Olmak

Kaan Kural etkisi nedir diye soran arkadaşlar için anlatayım.Kaan Kural etkisi herhangi bir cismi veya maddeyi övdükten sonra veya yerdikten sonra o madde veya cismin kötüye doğru gitmesidir.Örneğin Shaq bugün çok iyi serbest atış atıyor 4-4 oldu dedikten sonra hemen Shaq'ın ikişer atış kaçırması gibi.

Ben de ligler başlamadan önce Arsenal için ''bu kadar oyuncu sattıktan sonra orta sıra takımlarından biri olmaya mahkumlar '' demiştim.Şimdi hakkımı yemeyim bu bir tek benim düşüncem değildi herkes(neredeyse herkes)Arsenal'in düşüş yaşayacağında hem fikirdi.

Açıkcası böyle düşüş dostlar başına.İki Manchester ekibine yenilmeleri dışındaki kazandıkları maçların skorları sırasıyla 6-1,4-1,4-0,1-0,6-2 yani adamlar bırakın düşüşü , bırakın Ade'nin gitmesiyle gol atamamayı tam tersi yöne doğru gidiyorlar.

Tabii bunda Arsene Wenger'in başarısının da altını çizmek lazım.Adam herkesin olmak istediği teknik adam oyuncu satılıyor en önemli yıldızlar gidiyor pat takım kabuk değiştiriyor yine yoluna devam ediyor.

Milli aradan sonra 14. sıradaki Birminghamla yapacakları maçda da böyle yüksek bir skor bekliyorum açıkcası ama dediğim gibi Kaan Kural etkisi bu sefer de etkili olacak mı göreceğiz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder