11 Ekim 2009 Pazar

Hiddink Başkaannn


Fatih Terim gideceğini açıkladıktan sonra herkes aynı soruyu birbirine sordu : tamam Terim kötü ama yerine kim geçecek ?

Yabancı antrenör gelecek deniyor ama açıkta Türk Milli takımının başına geçebilecek kadar iyi bi adam yok bildiğim kadarıyla.Bazı arkadaşlar Lucescu dese de artık eski sevgili Lucescu'nun her takıma getirilmesi açıkcası komik bi durum.Adam Ukrayna da mutlu bir şekilde antrenörlük yapıyor neden böyle bi kaosa geri dönsün ki ?

Vatan gazetesinin haberine göre 2010 Dünya kupasından sonra Rusya'yı bırakıcağını açıklamış olan Guus Hiddink ile anlaşılmaya çalışılacakmış.Maaşı Terim'e göre daha yüksek olması beklenen Hiddink için federasyon bütün kaynaklarını zorlayacakmış.

Hiddink'in Türkiye Milli takımının başına geçmesi gerçekten inanılmaz bişey olur.Gittiği her takımda başarı yakalayan ve o takımı ileri seviyeye taşıyan Hiddink bizim milli takımı da istenilen noktaya çok rahat getirir buna eminim ancak işte kendisi gelir mi bilemem.Gelirse adamı havalimanında yakalayıp omuzlara alıp evine kadar taşımazsam bu blogu kapatırım o derece iddialıyım açıkcası.

Hiddink başkan demişken asıl başkanımız sevgili Bülent Uygun'un ismi de bazı yerlerde geçiyor.Federasyona yalvarıyorum lütfen ve lütfen zaten videoda abimizin dediği ilk cümleyi Fatih Terim yaptı devamını Bülent Uygun getirmesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder