22 Ekim 2009 Perşembe

Platini Real Madrid'e Taktı

Ronaldo'ya verilen parayı ve harcanan 200 milyon euroyu hala aşırı bulduğunu söyleyen Platini Şampiyonlar Ligine katılacak takımların kazançlarından çok harcama yapamayacaklarına dair bi kural hazırlamayı planlıyormuş.

Platini'nin bu adaletsizliği düzeltmeye çalıştığının farkındayım ama niye bu kadar Real Madrid'in üstüne gidiyor anlamıyorum.Manchester City gibi Real Madrid'den daha güzel bir örnek varken adam inatla Real'in üstüne gidiyor.

Real Madrid banka kredisi aldı ödemek zorunda ama Manchester City resmen para babası yiyen çocuk gibi zira Chelsea ve birçok İngilteredeki takımda sahibinin parasıyla ayakta duruyor.Kalkıp bunca örnek varken Real Madrid'e saldırmak çok saçma.

Böyle bi kural çıkarsa olan Şampiyonlar Ligine olur.Zira büyük takımların hiçbiri kazandığı kadar harcamıyor ve böyle bi kuralı uygulayacaklarını sanmıyorum.Platini eğer bu kuralda ısrar ederse büyük takımlar kendi kupasını kurar ve herkese kabul ettirirler.

Kısacası Platini'nin bu küçük takımları korumak için gelir adaletsizliğini düzeltmeye çalışması güzel ama İngilterede artık takımların sahiplerinin parasını yemesi ve bütün büyük kulüplerin harcadıklarından az kazanması bu işi zora sokuyor.Bakalım Platini daha ne kadar bu savaşa devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder