19 Ekim 2009 Pazartesi

Atletico Madrid

Bu iki kişinin bulunduğu bir takım Şampiyonlar liginde 2 maçta 1 puan , ligde 7 maçta 6 puan topluyorsa bi yerde bi problem vardır.

Atletico geçen 2 seneden çok uzakta bir performans sergiliyor.Defansları her zaman kötüydü ama hiç bu kadar kötü olmamıştı.Tam 17 gol yediler 7 maçta buda neredeyse ortalama 2.5 gol yapıyor bu ortalama ligdeki en kötü ortalama aynı zamanda .Şampiyonlar ligine katılmak isteyen bir takımın her maç 2.5 gol yemesi faciadan başka bir anlama gelmiyor.

Forlan'ın sakatlanması tabii ki bi problem ama zaten bu takımın hücum olarak hiçbir derdi yok tek problem savunmada bunu nasıl düzeltebilirler bilmiyorum ama Abel Resino'nun fazla Atletico Madrid'in başında kalabileceğini sanmıyorum.

Bu çarşamba Chelsea'ye karşı oynayacak olan Atletico eğer fark yerse Abel Resino'nun çıktığı son maç olur bu maç.Adaylar arasında Fatih Terim'in adının geçtiğini duydum pek zannetmesem de iki taraf içinde iyi olabilir.

Forlan ve Agüero'yu çok zor elinde tutabilen Atletico eğer bu sene Şampiyonlar ligi vizesi alamazsa 2010-2011 senesine bu ikisi olmadan girecek diyebiliriz.

Not:Fatih Terim basın toplantısında Atletico Madrid'den teklif almadığını söyledi.

2 yorum:

  1. Kalecileri Asenjo da sakat aslında ondan dolayı da bu durumdalar biraz bence bu kadar gol yemelerinin sebebi biraz yedek kaleciden de kaynaklanıyor bence

    Fatih Hoca gelse bence de güzel olur AGÜEROOO AGÜERROOOO diye bağırmasını seyretmek bile güzel ve eğlenceli olur.

    YanıtlaSil
  2. Asenjo'nun yokluğu tabii ki takımı etkiliyordur ama yenilen 17 golde kalecinin etkileyebileceği gol 3-4 dür yine de yenilen gol sayısı çok fazla.Atletico ayarındaki bir takımın bırak 17 yi 7 bile görmemesi gerekiyordu.

    Kısaca haklısın Asenjo'nun yokluğu takımı kötü etkiledi ama zaten bu savunma varken Asenjo da çaresiz kalırdı.

    Fatih Hoca konusunda ise haklısın onu o halde görmek eğlenceli olurdu.Hem onun içinde bulunmaz bir fırsat bu kadar iyi bir takımda yeniden zirveye çıkabilir ama bakalım zaman gösterir.Ben açıkcası o habere pek inanmıyorum

    YanıtlaSil