21 Ekim 2009 Çarşamba

3. Haftanın Ardından


-Beşiktaş sevinmeli mi üzülmeli mi bunu gelecek haftalarda göreceğiz.Yine de deplasman da 1 puan gayet güzel .Mustafa Denizli'nin kariyerinde Şampiyonlar liginde aldığı ilk puan olmasına da bişey diyemiyorum !

-Bu kadar kırmızı kartın çıktığı bir hafta bir daha görebilir miyiz bilmiyorum.Bayern Münich maçında Bayern 29. dakikada gol yedi ve 30. dakika da Thomas Müller'in gördüğü kartla 10 kişi kaldı.2 kez penaltı oldu.Kalecileri 2 tanesini de kurtardı ama bu Bayern'i kurtaramadı.88. Dakika da Van Buyten de kırmızı kart görerek Bayern Maçı 9 kişi tamamladı.

Bayern hala istediği sonuçları alamıyor.Van Gaal'in normalde şu anda eleştiriliyor olması lazım ama Alkmaar başarısı hatrına fazla ses çıkmıyor.

-Mourinho ve ekibi Dinamo gibi kolay bi ekibe kendi sahasında 1 puan kaptırdı.Özellikle Kiev deplasmanı gibi zor bir deplasmanın önlerinde olduğu düşünülürse Inter'in işi gerçekten çok zora girdi.

-Uefa Avrupa Ligi grubunda ise Glascow Rangers 3 golü kendisi attığı maçta tarihi fark yedi.Bu gruptan çıkacak iki takımı çok fena tokatlayacaklar ama hayırlısı

-Liverpool hakkında ne yazsak boş Rafa artık son günlerini geçiriyor takımın başında bu kesinleşti diyebilirim sadece

-Son günlerden bahsetmişken pazartesi günü yazdığım Atletico Madrid yazısında ''Eğer Chelsea deplasmanından fark yiyip dönerlerse Abel Rensino'nun son maçı olabilir '' dedim ve 4 yediler bakalım dediğim şey olacak mı ?

-Barcelona rakibi küçümsemenin cezasını çekti.Gökdeniz ve ekibi resmen Rus Devrimi gerçekleştirdi Camp Nou da inşallah bu biraz unuttuğumuz yıldızımızı hatırlamamıza yardımcı olur.

-Ve en güzelini sona sakladım.Milan LG 2'yi Pato'nun attığı golle yendi.Herkesin Madrid ezer Madrid parçalar dediği maçta Dida'nın hediye ettiği golle geriye düşmelerine rağmen Cassilas'ın da hediye ettiği golle beraberliği yakaladıktan sonra sahneye çıkan Pato'nun iki golüyle maçı almasını bildiler.

Bu galibiyet koltuğu sallantıda olan Leanardo'yu 2-3 hafta daha götürür.Real Madrid de ise Pellegrini'nin başını epey ağrıtacak gibi.CR94'ün yokluğunda takımın bu derece çaresiz kalması ise başka kötü bi durum.

Herşeyi toparlamak gerekirse Şampiyonlar Liginde en kötü diyebileceğimiz takımlar bile artık büyükleri zorluyorlar.Juve , Porto gibi ekipler nispeten kolay rakipleri karşısında maçlarını zor kazandılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder