10 Ekim 2009 Cumartesi

Ne Yaptın Petr Cech


Eğer kalkıp o gün o topu elinden kaçırmasaydın biz o gruptan elenecektik. Asla kendimizi çok çok çok büyük takım gibi görmeyecektik. Petr Cech o topu kaçırarak Çek Cumhuriyetini ve aslında bizi de yaktı.

Son dakika golleriyle yarı finale çıktığımız bir turnuva da sanki inanılmaz iyi oynamış gibi düşündük yine birbirimize gazı verdik Fatih Terim ne yapsa doğrudur dedik. Adam zaten yapı itibariyle Dünya'yı 2 dk önce yaratmış da ayağının tozuyla maça çıkıyor sanki o benim dediğim doğrudur benden doğrusu yok havalarının başka bi anlamı olamaz herhalde okyanuslar , ormanlar ,hayvanlar alemi Terim'in elinden çıkma.

Fatih Tekke , Yıldıray , İbrahim Toraman bu Dünya'nın oluşumunda yanlışlıkla uzaya gönderildiği için Fatih Hoca çağıramıyor. Formsuz olan Nihat , Newcastle da oynamayan Emre bunlara alıştık artık neden çünkü o kadar iyi oyuncular ki bunların yedekleri yok. Allah aşkına kim Nihat yerine son zamanlarda formda olan Fatih'i oynatır ki ?

Aslında daha denecek neler var ama klavyeye her vuruşumun boşuna olduğunu hissediyorum. Hala yüzsüz yüzsüz Mahmut Özgener Fatih Hoca'nın arkasındayız diyor. Al o zaman hocanı Terimistan'ın teknik direktörü yap bırakın artık bu işleri siz ve sizin gibi adamlar yüzünden bir arpa boyu yol alamadık.Şenol Güneş'in ne suçu vardı ? Takımı gençleştirmek isteyen Ersun Yanal en azından 32 yaşındaki Ceyhun'u oynatmazdı.

Petr Cech en çok sana kızgınım.Ne vardı o topu kaçıracak bize bu iğrenç günleri yaşatacak ne gıcığın vardı Türk halkına Cech ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder