28 Ekim 2009 Çarşamba

Portsmouth'a Transfer Yasağı


Portsmouth'un süresiz olarak transfer yapması yasaklanmış.Ligin son sırasında sadece bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan takımın diğer Premier Lig takımlarına ve oyuncularına olan borçlarını ödemediği sürece transfer yapamayacağı açıklanmış.

Portsmouth'un borç batağında olduğu zaten biliniyordu.Hatta bir sürü iyi oyuncusunu satıp yerine takviye yapamadılar.Glen Johnson,Krancjar,Peter Crouch gibi önemli isimlerini kaybedip takviye de yapılmayınca takım ligin dibine demir attı.Oynadıkları futbol ile de oralardan pek kurtulamayacak gibi gözüküyorlar.

Başkan bu haftanın sonuna kadar işin halledileceğini açıklamış.Burada garip olan Al-Faraj ve Al -Fahim gibi milyar dolarla ölçülen serveti olan iki tane ortağı olan Portsmouth'un bu duruma düşmesi.Bundan önce de böyle yıldızlarını kaybedip takıma doğru düzgün takviye yapmamaları da ayrı bir garip durumdu tabii.

İngiltere Futbol Federasyonunu da kutlamak lazım oyuncusuna para vermeyen takıma direk ceza veriyor.Keşke Türkiye de de böyle uygulama olsa da Anadolu da oynayan futbolcuların hakları bu kadar yenmese.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder