11 Kasım 2009 Çarşamba

Wenger istifa eder mi ?


Evet bir çok Arsenalli gibi benimde korkmama neden olan bir haber okudum az önce.

Arsene Wenger, Alisher Usmanov'un takımı devralması halinda istifa edeceğini açıkladı.Gerekçe olarak ise Usmanov'un gelmesi halide kendi işine karışılacak olması.Bu konuda endişe etmesi de gayet normal çünkü Usmanov, takımı devralması halinde 100 milyon pound gibi bir parayı transfere ayıracağını açıklamış.

Şimdi burada durmak gerek.Bir çoğumuz Arsene Wenger'in transfer politikasından haberdarız.Ucuz, kaliteli ve en önemlisi genç oyuncuları bulur ve takımına katar.Gerektiği kadar oyuncu alır daha doğrusu transfer yaparken şova kaçmaz.

Ancak Usmanov'un açıklamasına bakarsak kendisi Arsene Wenger'in transfer politikasını pek sallayacak gibi gözükmüyor.Büyük ihtimal takımı aldığı zaman sırf transfer yapmış olmak için transfer yapacak ve takım kimyasını bozacak tıpkı Arapların Man City'de yaptığı gibi.Tabi bu olaya bile karşı çıkan Arsene Wenger'in, böyle bir durumun kendi takımında olmasına tahammül etmesi beklenemez.

Şu an çatır çatır top oynayan, geleni 4'lük tarifelerle uğurlayan Arsenal'in takviyeye ne kadar ihtiyacı var tartışılır.Ancak şu bir gerçek ki bu takım tamamıyle Arsene Wenger'in eseri ve kesinlike onun dışında kimsenin karışmaması gerekir.

wally.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder