18 Kasım 2009 Çarşamba

Aragones'in Hayal Dünyası

''Real Madrid'den teklif gelirse hayır diyemem.''

Değerli Luis Aragones'in açıklamasının ana fikri budur.Sonra ama teklif gelmez gibi bir dönüş yapmış ve sonunu da psikolojik ve fizyolojik olarak kendimi iyi hissettiğim için teknik adamlığa devam etmek istiyorum sözleriyle aynı anda hem Real'e özel hem de diğer takımlara pas vererek bitirmiş olduğu için kutlarım Aragones.

Aragones'in bu açıklaması belli ki beni unutmayın tarzı açıklamalardan biri.Aragones'in Madrid'in başına geçme ihtimali yok denecek kadar az çünkü bu bahsettiğimiz adam Real Madrid'in kaptanı Raul'u İspanya Milli Takımına almayan adamla aynı kişi kısacası Madrid rüyasını kafasından atsın sayın Aragones.

Ama Madrid'in şöyle bi durumu var ki o da Pellegrini giderse kim gelecek? Açıkcası Arsene Wenger bu takımın adamı değil.Veletlerin gelişmesini beklemek pek Madrid'in yapacağı şeyler değil ve bunu zaten Arsene Wenger de söyledi.

Jose Mourinho desek o da bu sezon sonuna kadar Inter'den ayrılmaz.Kim kaldı geride ? Buradan bakınca Aragones'in bi şansı var ama yine de Raul olayı yüzünden pek o kapıdan içeri girebileceğini sanmıyorum hem kaldı ki adamın klüp takımlarında başarısız olduğu bilinen bir gerçek.

2 yorum:

  1. roberto mancini.
    bence gayet olabilitesi var.

    YanıtlaSil
  2. Bu takımı sadece Jose Mourinho yönetebilir ama dediğin gibi o da Inter'i bırakmaz

    YanıtlaSil