30 Kasım 2009 Pazartesi

Kaçan Balık Drogba


Chelsea Arsenal maçında attığı 2 golden sonra Drogba'nın Arsene Wenger tarafından transfer edilecek kadar beğenilmediği ortaya çıktı.

2000 yılında Drogba 21 yaşında Le Mans da oynarken Arsene Wenger'in transfer etmeyi düşündüğü isimlerden biriydi.Drogba'nın yüksek transfer bedelinden dolayı Arsene Wenger'in istemediği ortaya çıktı.

Drogba o dönemlerde Arsenal'le ilgili ''Fransa da insanlar Fransız oyuncular sebebiyle Arsenal'i tutardı.Ben de tabii ki Arsenal gibi Fransa da bu kadar sevilen ve Fransız oyuncusu olan bir takımda oynamak isterdim.''demiş.

Drogba 2002 yılında Guingamp'a gitti.Oradan sonra ise 2003 sezonunda Marsilya'ya transfer olan Drogba orada uefa kupası finaline kadar çıktıktan sonra 1 sene sonra Chelsea'ye gitti ve bildiğimiz Drogba oldu.

Arsene Wenger tabii ki bunları tahmin edemezdi ancak onun elinde Didier Drogba'nın neler yapabileceği veya Arsenal'in nasıl bir durumda olabileceğini hiç bi zaman bilemeyeceğiz ancak şunu bilebiliriz ki Didier Drogba eğer Arsenal'de olsaydı Arsenal 11 maçta ondan 10 gol yememiş olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder