11 Kasım 2009 Çarşamba

Aziz Yıldırım'ı Sevme Sebepleri


Aziz Yıldırım Fb de futbol branşından gelen parayı amatör branşlara yatırıyor diye çokça zaman eleştirildi.Haksız rekabete neden olduğu söylendi.Bu söylem ne derece haklıdır ne derece haksızdır konumuz bu değil.

Beşiktaş Cola Turka takımı şu anda ligin lideri durumunda.Son maçlarında Türk Telekom'u gayet iyi bir basketbolla yendiler.Gerçekten çok büyük bir potansiyeli sahip bir takımı var bu sene Beşiktaşlıların.

Onları buraya taşıyan ise dün olan olaylar.Beşiktaş Cola Turka'nın Türk oyuncuları dün alacaklarını alamadıklarından dolayı antremana çıkmamış.Eylül ayından beri alacaklarını alamayan oyuncular son çare bunu yapmak zorunda kalmış.

Şimdi bi tarafa bakıyorum oyuncularına günü gününe ödeme yapan futboldan amatör branşlara para yatırıyor diye kızılan ama herkesin aynı emeği verdiğini düşünen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım.

Diğer tarafta ise basketbol para kazandırmaz düşüncesiyle üvey evlat yapılan oyuncularının emeği hiçe sayılan Beşiktaş.Kaldı ki bu Beşiktaş Tabata gibi bir adam 8 Milyon Euro vermişti.Bu adamların alacakları bırakın 8 Milyon Euro'yu 800.000 Euro bile etmez ama işte adamlar yanlış sporda ne diye elinle sektirirsin be adam ayağınla sektirsene !

1 yorum:

  1. " Fenerbahçe SK " adam sadece bu " SK " nın hakkını vermeye çalışıyor doğru da yapıyor

    YanıtlaSil