4 Kasım 2009 Çarşamba

Geçen Günün Ardından


Nasıl garip bişey bu Şampiyonlar ligi.Ne zaman ne olacağını kestirmek imkansız.Olan benim gibi iddaa oynayan zavallılara oluyor.

Lyon-Liverpool maçında herkes Lyon'u işaret ediyordu Gerrard'ın yokluğunda Lyon affetmez deniliyordu ama kim Babel'in füzesini tahmin edebilirdi? Lisandro sağolsun 90 da attı ama herşey içi çok geçti neyse herşeye rağmen çok güzel bi maç seyrettirdi iki tarafta bize.Rafa ve Liverpool garip takım en alacak dediğin maçta batırıp en beklenilmeyen maçları alıyorlar.Bakalım bu garip olay nereye kadar devam edecek.

Soğuk taktiği Barcelona'ya yaradı ama Mourinho ve öğrencileri 3 puanı zorda olsa almasını bildi.Milito ve Sneijder olmasaydı Mourinho da koltuk yavaş yavaş sallanmaya başlamıştı.Tabii şöyle bi soru var Mourinho'yu kovup yerine kimi alabilirsin ki ?Adam öyle bi efsane oldu ki artık kendisi istifa etmediği sürece kovmak gerçekten zor bir durum.

Barcelona maçında işi soğuk taktiği diye kestirip atmamak lazım Rubin'in hocası dersini çok iyi çalışmış Barcelona'yı durdurabilen ender teknik adamlardan biri oldu.İki maçta Barcelona'dan 4 puanı büyük takımlar bile alamazken onlar başardılar.Dinamo Kiev maçı onlar için hayati öneme sahip.Alırlarsa Uefa'yı garantilemiş ve 2.tur için çok önemli bir şans yakalamış oluyorlar.

Arsenal'i artık o gruptan direk alsınlar bu nedir ya herkese fark atıyor.Grubun 2. sırasındaki Olimpiakos son sıradaki Standart Liege'e 3 puan verdi olan yine zavallı bana oldu.Çifte attım ya adamlar herhalde bi puan çıkarırlar dedim onu bile yapamadılar yuh size ya .

Urziceni kalkıp deplasmanda 4 atıyor ama kendi evinde beraber kalıyor bu nasıl bi gariplik hani bu adamlar alırdı hani Rangers kriz içersindeydi ? Değerli bilyoner.com yorumcuları bu ne biçim olaydır.

Sinirliyim okuyucular kaybettiğim para bişey değil ama açıkcası kazanma denen olguyu özledim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder