12 Kasım 2009 Perşembe

Rezalet .



Hikmet Karaman’a yapılan antreman terbiyesizliğinin üzerinden daha 1 gün geçmişken Jr. Gökçek yeni açıklamalar yaptı.Hikmet Karaman’ın kontratındaki tazminatın geçersiz olduğunu çünkü imzalayan kişinin Ankaragücü ile artık alakası olmayan biri olduğunu söyledi.

Kontratın akıl almaz olduğunu söylemiş Jr. Gökçek aslında evet Türkiye şartlarında akıl almaz bi kontrat.Zira Aragones , Del Bosque gibi yabancılar giderken babalar gibi para alırken bizim zavallı Türk antrenörler sadece küfür yiyip işi bırakıyorlar.Bu açıdan bakınca gerçekten çok akıl almaz bir kontrat.

Her şeyi geçtim bugün okuduğum bi habere göre dün gece Darius Vassel’i kaldığı otel takım oda parasını vermedi diye otelden atmış.Vassel hani şu Ankaragücü’nün bizim Kaka’mız sensin diye transfer ettiği Vassel.Adam klüpten kimseyle konuşamayacınca ayrılmak zorunda kalmış.İngiltere basını 2 gün içersinde öğrenecektir bu haberi.Sonra sen kalk İngiltere de oyuncu transfer etmeye çalış gelirler tabii adamlar .

Ankaragücü takımı küme düşebilir , şampiyon olabilir , Şampiyonlar Liginde final oynayabilir bunların olma ihtimali var ancak Ankaragücü takımı bundan sonra asla düzgün bir takım olamaz.Onca taraftara ve 100 yıllık klübe gerçekten yazık oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder