2 Kasım 2009 Pazartesi

Stephen Appiah Bologna'da

Stephen Appiah şahsi kanaatimce Fenerbahçe Klübünün transfer ettiği en iyi yabancılardan biriydi.Savaşçı yapısı, sert oyunu ve attığı gollerle birçok Fenerbahçe taraftarının sevgisinin kazanmıştı.Fenerbahçe deki o dönemin ruhsuz yabancı oyuncuları arasında(örn1a Anelka)gerçekten parlıyordu.

Ancak ne olduysa 2006/2007 sezonunda oldu.Kendi internet sitesin de yazdığına göre ki bu ne derece doğrudur asla bilemeyiz.Bacağından sakatlanan Appiah'ın ameliyat olması gerekiyordu ancak Fenerbahçe onu iğnelerle ve ağrı kesicilerle oynattı.Hatta Appiah maçlara kondisyon havuzunda hazırlanıp maçlara 2 gün kala takımla çalışıyormuş.Sezon sonunda ameliyat olan Appiah'ın ameliyattan sonra maçlarda nefes almada zorluk yaşadığı ortaya çıktı.Bunun üzerine Fenerbahçe doktorları astım tespiti koyup 3 ay astım tedavisi vermiş ancak hiç bir düzelme olmayınca Appiah İtalyan ve Türk doktarlara giderek asıl problemi öğrenmiş.

Geçirdigi ameliyattan sonra bacaginda kan pihtilasmasi oluştugu ve bunun mikro emboliye donustugu ortaya çıktı.Bundan sonra Uefa'ya Fenerbahçe'yi dava eden Appiah kontratını fesh etmek istedi.

İşte bundan sonra işler çirkinleşti Fenerbahçe Appiah ile görüşmek istedi ama o denilenlere göre Türkiye'ye sadece parasını almak için gelip kaçtı , karşılıklı atışmalar oldu ve sonunda Fifa kontratı fesh etti.

Bundan sonra adı Tottenham Hotspur'la anılan Appiah düne kadar hiçbir takımla anlaşamadı.28 yaşındaki futbolcu dün Bologna'yla 2 senelik sözleşme imzalamış.

Her ne kadar işler son zamanlarda kötüleşmiş olsa da Stephen Appiah her zaman Fenerbahçelilerin kalbinde özel bir yere sahip olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder