7 Kasım 2009 Cumartesi

Gigli'nin Hayal Dünyası

Cobolli Gigli:Takımı sıfırdan yaratmam gerekti. Bazıları Juve'nin büyüklüğünden kalmayı tercih etti ama Ibrahimovic gibileri takımı yalnız bırakıp gitti.


Senin takımın şike yapacak küme düşürülecek sonra Ibra gitti diye laf edeceksin.Ibrahimovic'in yaptığı vefasızlıkmış.

Takımda Del Piero , Nedved ve Buffon gibi isimler kaldı ancak zaten bu oyuncular Juventus'un tarihinde yerleri olan futbolcular.Buffon dışında zaten diğer ikisi kariyerini tamamlamak üzere olan oyunculardı.Bu olay olduğunda Del Piero 14 , Nedved ve Buffon 6 sezondur takımda oynayan adamlardı.

Ibrahimovic ise 2. sezonunu geçirdikten sonra bu olay oldu.Bu kadar iyi bir futbolcunun 2. sezonunu geçirdiği takıma vefa gösterme gibi bir zorunluluğu yok.Gösterseydi efsane olurdu ama yine de 2. ligde 1 sezon geçirmek demek Dünya piyasasından 1 sezon uzak kalmak demekti ki Ibra gibi yeni yeni parlayan bir yıldız için bu tehlikeli bişeydi.2.lig de sakatlanma ihtimalini hiç konuşmuyorum bile.

Gigli'nin hayal dünyası güzel ama herkes öyle Del Piero , Nedved ve Buffon gibi takıma bağlı olacak diye bişey yok.Profesyonel adam tabii ki gidecek takımdan komik olan ise insanların yorumları vay efendim gidemezmiş , vefasızmış , 3 milyon euro için takımı satmış ... Ne bekliyorsunuz ki adamdan sonuç itibariyle profesyonel futbolcu vefadan ona ne .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder