25 Kasım 2009 Çarşamba

Avrupa Ligine Can Verin

Gül gibi bir Liverpool takımı vardı bu seneye kadar.Aslında biraz kendi iplerini geçen sene Madrid'i madara ederek kendileri çektiler de denebilir.Madrid son yılların en büyük transfer atağını yaptı ve Liverpool'un en önemli parçalarından birini de takımına kattı.Torres ve Gerard'ın sakatlıkları da bu işin tuzu biberi olunca bugünkü tabloya geldik.

Yıllar sonra Liverpool uefa yani yeni adıyla avrupa liginde.Daha önceki yazılarımda avrupa liginin ne kadar tatsız ve ne kadar kötü olduğunu söylemiştim.Liverpool sağolsun avrupa ligine can verme görevini üstlendi.

Bir tek liverpool da değil tabii atletico madrid , bayern , marsilya gibi şampiyonlar liginde görmeye alıştığımız takımlarda avrupa ligine gidecek gibi gözüküyor.Bu durumda bu lige keyif gelebilir demeyi çok isterdim ama geçmiş senelerde gördüğümüz gibi böyle büyük takımlar avrupa ligini umursamıyorlar.

Umursarlarsa Bayern - Liverpool finali gerçekten çok güzel olabilir.Tabii daha geri kalan 3 takımın geleceği kesinleşmedi ama yüksek ihtimal bu takımlar gelecek ve çok büyük bi süpriz olarak Inter de bu takımlara katılabilir tabii bunların hepsini zaman gösterecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder