20 Kasım 2009 Cuma

River Plate


2 sene önce River Diego Simeone ile birlikte Apertura da şampiyon olmuştu.Bu takımın gelecek yılları domine edeceğini insanlar konuşurken kimse gelecek sene olacak kaosu tahmin etmemiştir herhalde.

Diego Simeone geçen sene takımını şampiyon yaptıktan sonra kovulan ilk teknik adam oldu.Bunu başarmak için nasıl bi performans lazım diye soracak olursanız takım eğer normal bir lig de olsaydı geçen sene küme düşecekti cevabı herhalde yetiyordur.Arjantin liginin bu bölümünü de anlamıyorum yok 2 sezonun ortalamasını al fln garip garip işler peşinde koşuyorlar şahsi kanaatimce.

Geçen senenin ardından bu sene de River da değişen pek bişey yok.Takım şu anda 10. sırada ve 1. takımla arasında 12 puan fark var.Böyle efsane olmuş bir takım için gerçekten çok zor bir durum olsa gerek.

Onları buraya taşıyan ise Güney Amerika'nın Uefa kupası sayılan Copa Sudamerica da yaptıkları Quito maçı oldu.İlk maçı sahasında 2-1 yenen River 2. maçta Uruguay temsilcisine tam 7-0 yenildi.Evet yanlışlık yok tam 7-0 yenildiler.Geçmişi başarılarla ve bi sürü efsanevi oyuncuyla dolu olan bu takımın herhalde düşebileceği en dip nokta budur.Bundan sonra nasıl düzeltirler bilmiyorum ama bişeylerin değişeceği kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder