15 Kasım 2009 Pazar

Maradona'ya 2 Ay Hak Mahrumiyeti

Uruguay maçından sonra bayan arkadaşlardan özür dileyip onu kötüleyen basın mensuplarını cinsel organıyla başbaşa bırakan Maradona Fifa tarafından 2 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmış.25 Bin İsviçre Frankı para cezasının pek onu bağlayacağını düşünmüyorum ama cezanın öyle bir bölümü de mevcut.

Fifa'nın bu cezası haklı haksız şeklinde tartışılır ama kesin olan bişey var o da gereksiz.2 ay hak mahrumiyeti verildi de aralık ve ocak ayında ne var ki zaten ? Olay Maradona'nın gözünü korkutmaksa gerçekten yanlış adamla uğraştıklarını anlamıyorlar herhalde.

Hazır Maradona'dan konu açılmışken Maradona Agüero'dan Atletico Madrid'den ayrılmasını istemiş.İşin komik tarafı bunu kayınpeder olarak mı yoksa Arjantin milli takımı antrenörü olarak mı söyledi işte orası muamma.Agüero'nun Atletico da kalmayacağı zaten kesindi kayınpeder/antrenör baskısıyla kesinleşmiş oldu.Ancak Atletico'nun Dünya Kupasını bekleyip parlayan Agüero'dan +10-15 milyon euro daha fazla kazanmak isteyeceğini tahmin ediyorum.Tabii Agüero parlar mı parlamaz mı bunu kupa da göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder