11 Temmuz 2009 Cumartesi

Şimdi Nerde Part II

Şahsi kanaatim tam bir amerikan rüyasıydı adu herhangi bir ülke de mesela ispanya gibi yaşasaydı kesinlikle bu kadar şişirilmeyecekti.Ama amerikan medyası onu şişirdikçe şişirdi yeni pele dendi elin 14 yaşındaki veledine o da kendine güveniyle 2010 dünya kupasını kaldırmak istiyorum dedi.

Zaten bu dediği bile ne kadar çocuk ve ne kadar gaza gelmiş olduğunu gösteriyordu.Bütün ünlü klüpler zamanında onu istedi ama o amerika da oynamaya kararlıydı.Kendileri amerika tarihinin en genç profesyonel sözleşmesi imzalayan sporcusu oldu.Amerika futbol tarihinin en yüksek ücretini alan oyuncusu oldu(beckham a kadar tabii)

2006 da manchester united tarafından denendi ama takıma alınmadı aynı sene amerika 2. lig takımlarından salt lake city de oynadı amerika macerası bittiğinde 93 maçta13 golü vardı.

2007 yılınca benfica freddy i çok büyük umutlarla aldı.İlk sezonunda 11 maçta 5 gol gibi güzel bi istatistik tutturduktan sonra 2. sezonunda kiralık olarak monaconun yolunu tuttu.Monaco da 9 maçta hiç gol atamadı ve benficaya geri döndü.

Adu şu an 20 yaşında hayalini kurduğu herşeyden çok uzakta benfica da forma şansı bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder