11 Temmuz 2009 Cumartesi

Ronaldinho

Kalkıp burada Ronaldinho nun yeteneğini tartışmak gerçekten komik olur adam 3 sene öncesine kadar dünyanın kralıydı bütün dünya onun etrafında dönüyordu.Gerçekten mükemmel işlere imza attı kendine has olan o bilek hareketini yapmak için az mı çalıştık.Ama herkes gibi o da bi yerden sonra yükseldiği gibi düşmeye başladı

2006 dünya kupasında onla beraber brezilya öyle bi gazla gidip fransa tarafından öyle bi söndürüldü ki tarihin en büyük fiyaskolarından biri oldular.

Ronaldinho ise kupa boyunca bi mankeni gece odasına aldığı şeklinde bi iddiaya maruz kaldı.Ronaldinho bunu yalanlasa da pek inananı olmadı.
Barçadaki sondan bir önceki sezonun da da gayet iyiydi ama aldığı kilolar sonucu formu yavaş yavaş düşmeye başladı.Artık eskisi gibi hızlı ve kıvrak değildi.

Barçadaki son senesi zaten tam anlamıyla faciaydı takımda kadro dışı bırakıldı onla beraber barça da çok kötü bir sezon geçirdi.Aynı yaz milan a büyük umutlarla transfer olduysa da o aşı da görüntü itibariyle tutmadı

Ronaldinhonun eskisi gibi olmamasının asıl sebebi içindeki doymuşluktur.Dünya kupasını şampiyonlar ligini alan bir adamdan bahsediyoruz.Yılda 14 milyon euro kazanıyor.Böyle bi adam özellikle brezilyalıysa o eski isteğini kaybediyor.

Şu anda onun hakkında fener e gelecek diye yalanda olsa bi haber var.Kendisini kesinlikle çok severim ama fenerin ronaldinhoyu alması roberto carlos u almak kadar gereksiz bişeydir artık milan da doğru düzgün oynamayan adam fener de ne kadar istekle oynayabilir ki ?

Kaldı ki fenerin böyle tok adamlarla değilde arsenal örneğinde olduğu gibi ağzı açlık kokan genç adamları transfer etmeye çalışması lazım ancak Türk kamoyu hala isme göre konuştuğu içinde Aziz Yıldırım insanların istediği şeyi veriyor.

Ronaldinho Türkiye ye gelse kesinlikle mükemmel olur ama adamdan fazla bişey beklememek lazım sadece Türkiye tarihinin en büyük transfer bombası olarak kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder