16 Temmuz 2009 Perşembe

Şaklabanlık !

Ankaragücü Darius Vassel'i Ankara'ya getirdiğinde bütün dünya şaşkına dönmüştü.Bunun sebebi İngiltere Milli takımı formasını defalarca giymiş Manchester City'nin oyuncusu Darius Vassel değil ,Ankaragücü taraftarlarının ona gösterdiği sevgidendi.Hatta bu öyle bir sevgiydi ki Manchester City forumlarında dalga konusu olmuştu.

Bütün Türkiye Ankaragücü'nün yaptığı transferi konuştu.Kimileri çok iyi transfer kimileri ise son 4 senedir 10 golün üstünü bile atamayan artık miladını doldurmuş kötü bir transfer dedi.Ama herkes çok büyük bir isimin Ankaragücü'ne transfer olduğunun farkındaydı.

Benim bu transfer hakkındaki düşüncem böyle adamlar geldikçe Anadolu takımları gelişecek ve o istenen seviyeye gelecekti.Her ne kadar eskisi gibi olmasa da Vassel'ın ölüsü bile iş yapardı Turkcell Süper Lig de ama yapardı işte.

Ankaragücü yönetimi Vassel'ı Ankaraya getirdiğinde Vassel'le daha anlaşılmamış ancak onun gözünü boyamak için taraftarlara ve tüm Türkiye'ye anlaşma yapıldı haberini vermiş.Tuttukları takımın böyle bi transfer yaptığını duyan Ankaragücü taraftarları da Esenboğa Havalimanına akın etmiş.

Sonuç olarak Darius Vassel'ın Ankaragücü'ne transfer olmadı.Sadece transfer konuşmaya gelmiş ve anlaşıldığı kadarıyla iki tarafta anlaşamamış.İnsan gelen 3 bin kadar taraftara acıyor.Resmen onlarla ve bütün Türkiye'yle hatta Dünya'yla dalga geçildi.Bunların sorumluları kimse hem Ankaragücü taraftarlarından hem de Türk halkından özür dilemeli çünkü yapılan şey insanlarla dalga geçmekten başka bişey değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder