27 Temmuz 2009 Pazartesi

Felipe Massa

Hepimizin en büyük hayalidir herhalde sevdiğiyle mutlu , işinde mutlu biri olmak.Her sabah kalktığında hayatının ne güzel olduğunu şükredip her doğan günde mutlu olarak karının yanında kalkmak.

Bu cumartesi günü de herhalde öyle olmuştur 5 aylık hamile eşinin yanından kalkıp en sevdiği şey olan araba kullanmak için yatağından kalkmıştır Felipe Massa .Sıralama turu başladı her zamanki gibi sırasını bekledi sonunda milyonlarca insanı yeniden büyülemek için gaza bastı hedef her zamanki gibiydi zirve ancak o gün normal bi gün olmayacaktı.

Kimse Rubens Barichello'nun aracından çıkan sadece 800 gramlık bir parçanın 275 km hızla giden Massa'nın kafasına çarpıp kafa tasını kıracağını bilemezdi.

Yaşayan anlamaz onun için sadece karanlık vardır ama karnında onun bebeğini taşıyan kadın o an ne hissetmiştir açıkcası düşünmek bile istemiyorum.Sabah beraber kalktığın adamın ölme ihtimali olması çocuğunun babasız kalması herşeyden önce hayat arkadaşını kaybetmek ...

Felipe Massa ben bu yazıyı yazarken hayati tehlikeyi atlatmıştı ama doktorlar bir daha yarışmasının sol gözünün iyileşmesine bağlı olduğunu ve bunun da zor olduğunu söylemişler.İnşallah yine İstanbul'un fatihini pistlerde görebiliriz çünkü insanı sevdiği işten almaktan daha acı bişey olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder