30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano

Elano Blummer'i Fm oynayan arkadaşlar çok iyi bilir.Oyundaki en iyi Amc lerden biridir gerek tekniği gerek hızı gerek pas yeteneğiyle bi takımda olması gereken çok iyi bir adamdır.

Bu sabah Galatasaray'ın aldığını duyunca sabah sabah şok geçirdim.Gerçekten Haldun Üstünel bu işi çok iyi biliyor.Hatta şunu diyebilirim ki maliyeti problem olmayacaksa Fenerbahçe Haldun Üstünel'i transfer etmeli adamın takıma kazandırdığı oyuncuların hepsi Dünyaca tanınan isimler.

Elano'ya gelirsek ise 35 kez milli olmuş bi adamdan bahsediyoruz.Galatasaray resmi sitesindeki özelliklerini anlatırken disiplin ve tekniğini birleştiren oyuncu tasviri herhalde Lincoln'den ağzı yanan Galatasaraylılar için yazılmıştır.

Elano Lincoln karşılaştırması yapmanın anlamı yok denildiği gibi Elano çok daha disiplinli ve Lincoln gibi problem çıkartmaz.Ayrıca Premier lig de iki senedir oynayan bir adam.Kısacası Alex'i zorlayacak hatta ondan daha iyi oynayacak bi adam sonunda lige geldi.Benim bile Fenerli olmama rağmen formasını alasım var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder