25 Temmuz 2009 Cumartesi

İddaa Klüpleri Bitirecek


Bu blogu okuyan herkes hayatında en az 1 kere bu kağıt parçasına sahip olmuştur.Bu kağıt parçasına hangi umutları bağlamadık ki kızla buluşmak için para , ayakkabı almak için para ...Kısaca bu kağıt parçası hepimizin gözünde farklı anlamları olsa da tek bişey için vardı.Buda tabii ki para.

İlk çıktığı zamanlar gerçekten çok iyiydi iddaa oranları gayet mantıklıydı.Ancak zaman içersinde tekel olmasıyla(ilk çıktığında bwin vb siteler yasal olmasalarda oynanıyordu)oranlar giderek düştü.1.10 luk maçlar görmeye başladık.Tabii bu da çaresiz insanlara komik komik kuponlar yaptırdı.Çek liginin 10. sunun ne durumda olduğunu öğrendik sırf Manchester United'ın oranı 1.10 diye sonuç çoğumuz yattık ve kasa yine kazandı.

İddaa'nın en iyi yanı ise Klüplere sağladığı kaynaktı.İsim haklarından dolayı klüplere yüklü miktarda para veriyor ve bu sayede çoğu anadolu klübü ayakta kalıyordu.İddaa şimdi bundan da kurtulmaya daha doğrusu verilen parayı kuşa çevirmeyi planlıyor.Habertürk'ün iddaasına göre alınan fiyatlarda aşırı bi uçurum oluşacakmış.

Örn
Eskişehir 2.775 bin alırken yeni sistem de 445 bin alacak
Rize 1.800 alırken 320 bin alacak

Sonuç itibariyle eğer böyle bi olay gerçekleşirse birçok klübün kapısına kilit vurulma tehlikesiyle karşı karşıya.Tabii İddaa'ya sorsak yok kriz yok bu bu fiyatlar çok yüksek denilecek ama kriz de en fazla kazanan şans oyunları olur.Parasız herkes son kalan 2-3 kuruşlarını zaten onlara yatırıyor.Bu yapılacak olan şey Türk futboluna atılabilecek en büyük kazıktır.

Arkadaşlar ben haftasonu buralarda olamayacağım hepinize iyi haftasonları pazartesi günü kaldığımız yerden devam .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder