19 Temmuz 2009 Pazar

Eto'o'nun Tokadı

Geçen sene başında istenmeyen adam ilan edildi Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o.Birçok takımla adı anıldı ancak hiç biriyle anlaşamadı.

Geçen sene başladığında Guardiola ile arasında soğuk rüzgarlar esmesine rağmen zamanla bu durum düzeldi ve Samuel Eto'o bu sezon 30 gol attı.Ancak bu bile takımda kalması için yeterli değildi.Bi kere istenmeyen adam olmuştu Kamerunlu.Manchester City olmadı şimdi İnter de İbrahimovic takasında kullanılmak isteniyor.

Lig tv'nin haberine göre Eto'o başkan Laporta'dan istenmemenin faturasını çıkarıyor.İnter den 10 milyon euro yıllık isteyip isteği kabul edilen Eto'o şimdi de transfer için Barça'dan 15 milyon euro komisyon istemiş.Saçma gelebilir ama seneye bedava bi takıma gitmek varken Barça'ya İbrahimovic i kazandırıp gideceği için bu isteği normal karşılanabilir.

Bu istenmeyen,günah keçisi ilan edilen bir futbolcunun intikamıdır.Bu sene başardıklarına rağmen hala satılmak istenen yuvasından atılmak istenen bi adamın intakımıdır.Bakalım Eto'o Milano'ya banka hesabında ne kadarlık bi artışla gidecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder