11 Temmuz 2009 Cumartesi

Evleniyoruz !

Çok güzel bir kızla çıkıyorsunuz onu deli gibi kıskanıyorsunuz ve başka kimsenin olmasını istemiyorsunuz.Onu elinizde tutmak için daha eksisini artısını düşünmeden nikahı basıyorsunuz.

Arda nın 10 numara olayı da aynı buna benziyor elindeki elmasın farkında olan gs yönetimi arda nın gitmemesi için seni efsane yapacağım evi üstüne yapacağım diyor.İnşallah Arda bu küçük oyunlara gelmez zira bu adam gerçekten çok değerli ve Hasan Şaş abisinin yaptığı hatayı yapmamalı Tugay abisinin izinden gitmeli.

Türkiye de kalan bu tarz genç yıldızların hepsi bi süre sonra sönmeye başlıyor zira buralarda kral oldukları için kendilerini geliştirmiyorlar sonuçta abi gitseydi oralarda kraldı gibi gaz laflarla hayatlarına devam ediyorlar.

Türk futbolcularının bence en büyük problemi bu avrupadaki kalburüstü takımlar dışındaki takımları beğenmiyorlar Tuncay middles a gittiğinde bile ne kadar eleştiri aldı ama bizim bıraktığımız Tuncay la şu anki Tuncay arasında dağlar kadar fark var.Tabii herşey futbolcuda bitiyor kendi havuzunun en iyisi olmak yerine okyanusun normal oyuncularından biri olmak için insanın egodan arınmış olması şart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder