2 Ağustos 2009 Pazar

Süper Gereksiz Kupa

Başlıkta da yazdığım gibi açıkcası bu Süper Kupalara karşı bakış açım budur.Hele Avrupa Şampiyonlar ligi şampiyonu ve uefa kupası şampiyonunun yaptığı süper kupa çok daha gereksiz bişey.Galatasaraylı arkadaşlar yanlış anlamasın onların kazandığından dolayı laf etmiyoruz ama mesela geçen sene Zenit Manchester United'ı yenip Avrupa'nın en büyük takımı oldu(!)

Bu olayın aslında yaz aylarında sıkılan futbol severlere izletecek bişey bulma çabası yatıyor.Yoksa lig bittikten 1 hafta sonra yapsan 2-3 sene sonra kaldırılır bu süper kupa gereksizliği.

Ülkelerde yavaş yavaş bu kupalar sahiplerini bulmaya başladı.Biz de de bugün Fenerbahçe ile Beşiktaş bu gereksiz kupayı Türkiye'nin açık ara en gereksiz , en kullanışsız , en rüzgarlı stadı olan Olimpiyat Stadında oynayacak.

Hayır anlamadığım bu kupayı kazanınca kimsenin hayatında bişey değişmiyor.Hazırlık maçından hallice bi olay sadece bu süper kupa. Geçen sezon bitmiş herkes yeni sezona hazırlanıyor nokta çoktan konulmuş sezona hoba lig birincisi ile kupa ikincisi en büyük olmak için maç yapsın.Bide niye lig ikincisi değil de kupa ikincisi onu da federasyona sormak lazım.

Çok gereksizsin Süper Kupa çok.Ama Ağustos da da izleyecek maç yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder