27 Ağustos 2009 Perşembe

En Sonunda Tuncay

Sadece İngiltere de Tuncay'ın adı neredeyse 10 takımla anıldı.Liverpool,Aston Villa,Chelsea,Everton ... Stoke adı anılmadığı takımlardan biriydi Tuncay'ın.

Tabii Türk basını için fazla küçük bir takım Tuncay'ımızı isteyen Chelsea,Liverpool düşünülünce.Belki Pool ve Chelsea gerçekten Tuncay'ı istemişti ama onun yerine farklı tercihlerle yollarına devam ettiler ve Tuncay'ın iki şansı vardı : Ya Türkiye'ye geri dönecekti , yada herhangi bi ada takımıyla anlaşacaktı.

Tuncay ikinci şıkkı tercih etti.Bu tercihte tabii bazı önemli sebepler var.Açıkcası bende Tuncay'ın yerinde olsaydım hergün eleştirileceği hergün yaptığı bi hareket yüzünden bi sürü yazar tarafından laf yiyeceği bi yer yerine , mutlu mesut futbol oynayacağı gayet sevileceği ve Dünya'nın en iyi ikinci liginde oynayacağım bi takımı seçerdim.

Tuncay bence bu adımıyla Tugay'ın yolundan gitme kararını verdiğini bize göstermiştir.Tugay da görüntü de çok şaşalı bi kariyere sahip değildi ama bıraktığında herkesin saygısını ve sevgisini kazanmıştı.İnşallah Tuncay'ın sonu da Tugay gibi olur.

Son dönemlerde kiralık olarak bile olsa Tuncay'ı geri almak isteyen Fenerbahçe ise Tuncay ruhunu aramaya devam edecek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder