27 Ağustos 2009 Perşembe

Önemli Olan Yarışmaktı


Wolfsburg gelene kadar herşey güzeldi.United'ın ezip geçeceği bilinen bişeydi Cska'yı ise zorlarız düşüncesi vardı ama son zamanlarda Avrupa da en iyi futbolu oynayan takım gelince işler biraz değişti.

1.Torba takımından başlayalım.Manchester United Ronaldo transferinden sonra epey kan kaybetti bu doğru ancak bunu çeyrek veya yarı final için söyleyebiliriz şu an için bu kadro çok rahat 1. olur Ferrari'nin Rooney'le epey işi olacak gibi

Cska epey sallantılı bi durumda ve aslında grubun 3. torba takımı onlar benim gözümde.Beşiktaş'ın diğer şanssızlığı ise Beşiktaş'ı tanıyan Türkiye'yi tanıyan Zico'nun Cska'nın başında olması o olmasaydı belki yine Cska'ya karşı şansı yüksekti ama şimdi iş iyice zora girdi.

Wolfsburg ise Avrupa'nın yükselen yıldızı Dzeko,Grafite,Misimovic,Barzaglia...Kısacası gruptan 1. çıkabilecek kadar iyi bir takım Wolfsburg ve Beşiktaş'ın epey canını yakacak gibi gözüküyor.

Diğer gruplarda herkesin söylediği İbra-Eto'o ve Milan-Kaka çekişmesi dışında şunu fark ettim.Bütün gruplarda yarışabilecek sadece 3 takım var 4. takım grubun şamar oğlanı olacak gibi gözüküyor.

Gruplar
Grup AGrup B
FC Bayern München
Manchester United FC
Juventus
PFC CSKA Moskva
FC Girondins de Bordeaux
Beşiktaş JK
Maccabi Haifa FC
VfL Wolfsburg
Grup CGrup D
AC Milan
Chelsea FC
Real Madrid CF
FC Porto
Olympique de Marseille
Club Atlético de Madrid
FC Zürich
APOEL FC
Grup EGrup F
Liverpool FC
FC Barcelona
Olympique Lyonnais
FC Internazionale Milano
ACF Fiorentina
FC Dynamo Kyiv
Debreceni VSC
FC Rubin Kazan
Grup GGrup H
Sevilla FC
Arsenal FC
Rangers FC
AZ Alkmaar
VfB Stuttgart
Olympiacos FC
AFC Unirea Urziceni
R. Standard de Liège

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder