10 Ağustos 2009 Pazartesi

Gökdeniz Karadeniz

Fatih Tekke,Gökdeniz Karadeniz...Bir dönem Trabzonspor'un efsanevi ikilisi sonra zaman geçti ilk önce Fatih Zenit'e Gökdeniz ise Rubin Kazan'a gitti.

Gökdeniz kışın 9 milyon euroya Rubin Kazan'a transfer olduğunda insanlar para için gittiğini ve zaten geçmişinde şike olaylarının olduğu Gökdeniz'in şikenin ve paranın merkezine gittiğini kariyerini harcadığını söylediler.

Gökdeniz ise büyük bir avrupa klübüne giderse klübüne bu kadar para kazandıramayacağını ve Rusya'nın müslüman nüfusundan dolayı rahat edeceğini söyledi.Bu açıklama ne kadar doğrudur bilemeyiz tabii ama Gökdeniz gerçekten takımına daha fazla para kazandırmak için bunu yapabilecek ender oyunculardan biri.Tabii kendisinin ekstradan aldığı milyon eurolarında farkında olunca böyle bi transfer mantıklı oluyor.

Gökdeniz gittiği sene Rubin Kazan şampiyon oldu.Gökdeniz takımın maestrosu oldu.Ancak çok entresandır Fatih Tekke'nin yaptığı her hareket olay olan Türk basınında bu başarı çok küçük başlıklarla gösterildi.Gökdeniz Rus liginin şampiyon takımının en önemli parçası olmuştu ama bu Türkiye de kimsenin umurunda değildi.

2008 Avrupa Şampiyonasında 10 numaralı formayı giyen Gökdeniz Fatih hoca tarafından çok az süre aldı.Zaten sonra Emre Belözoğlu ile kavga ettiği için bi daha esrarengiz bi şekilde takıma alınmadı.

Gökdeniz Kazan'la 41 maça çıktı 10 gol attı.Şu anda Rus liginde kazan 17 maçta 34 puanla 1. sırada.Bakalım bu sene Şampiyonlar ligi arenasına da çıkacaklar belki orada da Gökdeniz nasıl bi oyuncu olduğunu gösterirse basınımız bu başarılı lejyonerimizi hatırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder