14 Ağustos 2009 Cuma

İtalya 2006 - İtalya 2009




2006 Dünya Kupası Final Kadrosu
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Materazzi, Grosso, Camoranesi (Del Piero 86), Pirlo, Gattuso, Perrotta (Iaquinta 61), Totti (De Rossi 61), Toni. Yedekler: Amelia, Barone, Barzagli, Gilardino, Inzaghi, Nesta, Oddo, Peruzzi, Zaccardo.

Bu kadroya denecek hiç bir şey yok bütün oyuncular en iyi zamanlarında İtalya'nın altın çağı Materazzi'nin büyük yardımıyla kupayı müzelerine götürüyorlar.Bu efsane kadro zamanla yaşlanıyor zaten çoğu 20 nin sonlarında olan bu kadro 3 sene sonra

Çarşamba günü oynadıklar İsviçre maçı kadrosu

Buffon(31),Cannavaro(35),Zambrotta(32),Chiellini(25),Criscito(22),Pirlo(30),Camoranesi(32),Palombo(27),Marchisio(23),Gilardino(27),De Rossi(20)

Gördüğünz gibi yaşlandılar ve artık ne Cannavaro eski Cannavaro nede Buffon eski Buffon.Bide bunun üstüne takıma katılan gençlerde İtalya gibi büyük bi ülke için vasatı aşabilecek cinsten değiller.

İtalya milli takımını zor günler beklediği kesin açıkcası bu dünya kupası ve diğer avrupa kupasında gök mavililerin konfedarasyon kupasında olduğu gibi bi hayal kırılığı yaşamasını bekliyorum.

2 yorum:

  1. şimdi bile doğru düzgün adam kalmadı nesta,cannavaro,zambrotta,totti,pirlo,gattuso,toni,del piero,ınzaghi hepsi yaşlandı nerde eski FRANSA İTALYA BREZİLYA ALMANYA PORTEKİZ İSPANYA hep genç futbolcular yazık oluyor bu takımlara

    YanıtlaSil
  2. Bu kadronun altın adamı Cannavaro'ydu böyle defans oyuncusu gelmez bir daha

    YanıtlaSil