11 Ağustos 2009 Salı

Efsaneler De Söner


Milan'ın süperstarı Chelsea'nin en pahalı transferiydi herkesin çok büyük beklentisi vardı ancak şu anda kimsenin yüzüne bakmadığı bi forvet haline geldi.Tabii bende Chelsea olsam 30 milyon pound verdiğim adamdan 42 maçta 9 gol atsa bende yüzüne bakmam.

Sheva'nın hikayesi basit Kiev'li genç çocuk parlar büyük takımları peşine takar ve bir büyük takıma imza atar.Bu olayın her zaman 2 farklı senaryosu vardır.1 ki en çok olanı çocuk söner ülkesine geri döner 35 yaşında unutulan bi adam olarak 3. lig oyuncusu olur.2 efsane olur.Chelsea transferine kadar bu adam 2 numaraydı.

Öyle bi adam ki bu adam 208 maçta 127 golü var.İtalya ligi gibi bi lig de hemde üstüne alabileceği bütün kupaları alıp İngiltere yolunu tuttu.

Ancak yazının başında da yazdığım gibi 42 maçta 9 gol atınca Sheva bu aşk tutmadı ve bu sene Milan'a kiralık olarak geri yollandı. Sheva orada da 17 maçta sevinemeden yılı bitirince şu anki duruma düştü.Evet 3 sene öncesinin süper star futbolcusunun
şu anda durumu bu.Kontratının son senesi ve bu sene de Chelsea de aynı performansı gösterirse ki Anelka Drogba dan ona sıra gelirse seneye bu efsaneyi katar da görme şansımız yüksek zira Fenerbahçe bile almıyor.Kimse yanlış anlamasın Fenerbahçe'ye lafım yok ancak böyle transferleri artık sadece Türk takımları yapıyor.

Herşeye rağmen o kırmızı siyahlı formayla hatırlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder