16 Ağustos 2009 Pazar

İşte Premier Lig Bu

Türkiye ligi Fransa ligi Hollanda ligi başlayalı 2 hafta oldu.Ama futbol dün start aldı.Havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez İngiltere Premier Ligi bir ayrı güzel bir ayrı özel statlar oyuncular yağmurlu ve garip hava herşey birleşince insanın Okay Karacan misali işte Premier Lig bu diye bağırası geliyor.

Dün Chelsea-Hull maçıyla start aldı Epl ki herkesin favori gösterdiği Chelsea son dakika da Didier Drogba'nın orta şut karışımı ayağından çıkardığı topla 3 puanı aldı.

Sonra sahne alan Manchester City ise bu sene için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi ancak Hughes deki bu Bellamy aşkı insanın gözünü yaşartıyor gerçekten ! 1000 antrenöre sorsan Hughes dışında hiç biri Tevez'i oturtup Bellamy'i oynatmaz.Taşlar yerine oturduğu zaman herşey çok daha güzel olacak gibi gözüküyor.

Arsenal ise onca gidene rağmen hala ne kadar iyi olduğunu herkese gösterdi.Arsene Wenger denen adam ev hanımı gibi ne kadar malzeme az da olsa en güzel yemeği yapabiliyor.Bu sene ilk 4 hala uzak ihtimal ama yine de kendini iyi bi yerlerde bulması muhtemel Arsenal'in

Man utd hakkında denilecek pek bişey yok kolay bi rakip karşısında oynadılar.Liverpool ise Tottenham'a yenilip taraftarını üzerek başladı ama asıl konu Tottenham da Robbie Keane ''Biz her sene kötü başlıyoruz yoksa çok iyi yerlerde olabilirdik.'' tarzı bi açıklama yapmış. Tottenham için böyle bi başlangıçtan sonra bakalım Tottenham nereleri görecek ?

Fotoğraf ise yorumsuzdur insanın gördüğü an içinde bişeyler kopar gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder