3 Eylül 2009 Perşembe

Yeter Artık Vurmayın

Türkiye de futbola dair gazetecelikte 2 husus vardır.1 Atmasyon haber: bu daha gerekli bişeydir çünkü hergün futbol gazetesi çıkartmak ve içini doldurmak zor bişey olsa gerek adamlarda bu problemden dolayı hergün yeni yeni oyuncular getiriyor.

İkinci husus ise konumuzu kapsayan bölüm.Türkiye de birde futbol gazeteciliğinde karşı takımı ezen küçük düşüren (örn 1a fotoğraf)harf oyunlarıyla başlıklar atılır.Yendik mi lan,2 Porsion,Galatarasaray talan etti gibi ve benzeri nice başlık


Wayne Rooney şampiyonlar ligi kurasından sonra Twitter sayfasında patates ve elma soslu hindi sevdiğini söylemiş.Tabii hindi ingilizce Turkey olunca güzel bir kelime oyunu ve gönderme olmuş.

Sen misin öyle yazan twitter sayfasına adam ol geleceksin buralara dedikten sonra gazını alamayıp devamında küfür yazanlar mı dersiniz yoksa yarım yamalak ingilizceyle bişeyler yazanlar mı dersiniz.

Ama en komiği bütün işleri yabancı takımlara laf sokup başlık atmak olan bizim gazeteciler direk adamın ne kadar çirkin olduğunu ve bir kez en çirkin ünlü olduğunu yazmışlar.Hayır adama demezler mi siz çok mu yakışıklısınız diye.Hadi biriniz yakışıklı olur ikinciniz bütün spor servisi mi manken gibi ? Ayrıca insanları görünüşleriyle yargılamak size mi düştü değerli spor servisindeki arkadaşlar ?

Biz yapınca iyi hoş millet yapınca vay terbiyesizler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder